Gorgs

Descens de barrancs.

dimarts, 10 de maig del 2011

PRESENTACIÓ GORGS 2011 CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS





   El passat dimecres dia 4 de Maig va tenir lloc a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès la presentació del 8è Congrés Internacional de Barranquisme amb la presència del senyor Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès, l´alcalde de Sant Llorenç de Morunys el senyor Enric Roures, l´alcalde de la Coma i la Pedra el senyor Marc Escarré, el president de turisme de la Vall de Lord, el senyor Jaume Fruitós i com a representació de la FEEC, el senyor Antoni Ricart, responsable de l´àrea no competitiva de la FEEC, i Sílvia Pineda, directora de Gorgs.
Els representants de les institucions locals van agrair el fet que l´equip de Gorgs hagi estat treballant des d´octubre a la zona equipant i editant una guia d´una vintena de barrancs  per potenciar l´entorn de Sant  Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra, Guixers, Odèn i Llinars oferint una vall bastant desconeguda per la comunitat barranquista, però amb un gran potencial per descobrir.

   Antoni Ricart comentà l´importància de fomentar el turisme esportiu a Catalunya, va exposar que Gorgs no es tracta d´un Congrés per només anar a fer barrancs, és un punt de trobada entre tots els apassionats d´aquest esport on podran disposar de tot de monogràfics en qüestió de formació relacionats amb el barranquisme, una guia de ressenyes per poder explorar la zona, el Gorgs International Conferences (GIC)  un cicle de conferències a nivell internacional amb ponents d´arreu, on es presenten expedicions, noves tècniques, nous materials, etc... i tot això posant especial èmfasi en l´aspecte de la seguretat.
   Des de la direcció de Gorgs es va voler agrair especialment al Club Prepirineu la seva col·laboració amb l´organització de la trobada, així com les entitats i comerços de Sant Llorenç que veient    el barranquisme com a nou potencial turístic han col·laborat a difondre la Vall de Lord oferint tot tipus de regals  pels participants de la trobada .


4 comentaris:

  1. L'any pasat vaig anar i va ser una passada, ho vau organitzar molt be. Aquest any la zona que heu triat em sembla una mica kk, pero anirem igualment per les xerrades i tal. Ens veiem al gorgs!

    David

    ResponElimina
  2. visca el negoci i la destrucció de la natura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Negoci, destruccio de la natura??? no tens ni puta idea colega!

      Elimina
  3. Negoci??? no tens ni puta idea colega!

    ResponElimina