Gorgs

Descens de barrancs.

diumenge, 20 de març del 2011

Presentació a la Diputació de Lleida ( 22 Març 2011)

Presentació de la vuitena edició de Gorgs a Lleida
El pròxim dimarts 22 de març a les 18 h tindrà lloc a la seu de la Diputació de Lleida (C/ del Carme 26, de Lleida) l’acte de presentació de Gorgs 2011, la trobada anual de més rellevància a nivell internacional pels amants del barranquisme, que des de l’any 2004 organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).
La vuitena edició de Gorgs es desenvoluparà entre els dies 27, 28 i 29 de maig i tindrà el seu centre neuràlgic a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès). Coordinada per la FEEC, aquesta trobada de descens de barrancs tindrà la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Llorenç de Morunys, de la Coma i la Pedra, de Guixers i d’Odèn, juntament amb el Consell Comarcal del Solsonès, el Patronat de Turisme de Lleida i la Diputació de Lleida.
En l’acte del proper dimarts està prevista l’assistència del president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert i del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Àngel Vidal. També hi assistirà Juanjo Garra, director tècnic de la FEEC i Sílvia Pineda, coordinadora de la trobada, entre d’altres membres de la Federació.
Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada