Gorgs

Descens de barrancs.

dimecres, 23 de març del 2011

Presentació a la Diputació de Lleida Recull de premsa (22 Març 2011)

La Trobada de descens de barrancs de Sant Llorenç de Morunys espera superar els 500 participants
Solsonès - Esports
Escrit per Bondia.cat   
Dimarts 22, Març de 2011 18:51
L'organització de la 8a Trobada Internacional de descens de barrancs, canyons i engorjats, que se celebrarà entre el 27 i el 29 Maig a Sant Llorenç de Morunys, espera superar enguany els 500 participants.
Així s'ha donat a conèixer aquest dimarts a l'acte de presentació de la prova, que ha comptat amb el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, el director tècnic de la FEEC, Juanjo Garra, la coordinadora de la trobada, Sílvia Pineda i el coordinador d’esponsorització per a l’esport de la Diputació, Camil Gómez.
Gorgs -que compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Patronat de Turisme- és la major trobada internacional de descens de canyons i una de les trobades més prestigioses internacionals sobre barranquisme. Va ser creat per l’Àrea de Barrancs de la FEEC el 2004 i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra, Guixers i d’Odèn, juntament amb el Consell Comarcal del Solsonès. S’espera la presència de visitants de França, Suïssa, Portugal, Itàlia, Alemanya, Brasil i estats Units. Enguany s’ha convidat la Federació Excursionista de Portugal per tal que presenti els seus barrancs en el marc de la Trobada.
La Trobada pretén treballar sobre valors com el respecte a la natura, la seguretat (qualitat i durabilitat), la cultura esportiva, la diversió, l’oci saludable, la fidelització a l’activitat, i la difusió  de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada